.

DAN VENČANJA: SAVRŠEN DORUČAK ZA MLADU

Započnite najvažniji dan zdravim doručkom koji će vas zasititi i pružiti vam energiju.

svadbe-i-venčanja-doručak-za-mladu87
svadbe-i-venčanje-prvi-ples3

.

OVO MORATE ZNATI KADA BIRATE PESMU ZA PRVI PLES

Naši saveti će vam pomoći da vaš prvi bračni ples bude nezaboravan. Došao je na red izbor pesme za prvi ples. Pretpostavljamo da želite gostima da priredite posebno iznenađenje i oduševite ih zanimljivim plesom. Pre nego što se odlučite za pesmu s kojom ćete uplesati u bračne ovede, poslušajte naše savete.

,

3 PREDNOSTI VENČANJA NA OTVORENOM

Venčanje na otvorenom u svetu je odavno popularno, a s obzirom na mogućnosti koje pruža, za njega se sve češće odlučuju i mladenci iz našeg regiona.

svadbe-i-venčanja-outdoor3
svadbe-i-venčanja-jutro1

.

SAVETI ZA VAŠE SVADBENO JUTRO

 Noć pre venčanja Da bi imali odmorno, opušteno i prijatno jutro morate uzeti u obzir noć pre. Vrlo je bitno da noć pre ne preterate ni u čemu i da odete na spavanje na vreme da bi sutra bili vedri i nasmejani. Naravno uz lep san ide i odmorno lice.

10 PREDLOGA KAKO DA POZIRATE U VENČANICI

Fotografi za venčanje sve više slikaju mladence, naročito mlade dok se pripremaju, jer su podjedanko važne i uspomene na sve te sitne detalje koji jedno venčanje čine savršenim.

svadbe-i-venčanja-poziranje3
dekoracija, mlada, ideje, saveti, boje, svadba, venčanje, ukrasi, cveće

,

6 NAJPOPULARNIJIH VRSTA CVEĆA ZA VENČANJE

Evo nekoliko predloga za izbor savršenog cveća koje će mirisom i bojom oplemeniti vaš najlepši dan.Koju vrstu cveća biste izabrali za svoju svadbu? Da li želite klasičan, šareni, mirisan ili pak egzotičan cvet?

.

KAKO DA IZABERETE SVADBENU TORTU NEZABORAVNOG UKUSA

Ukus torte jednako je bitan kao i oblik i dekoracija ove svečane poslastice. Evo saveta za pravilan odabir…Svetla se gase u sali, muzika svira vašu pesmu a kroz salu prolazi svadbena torta ukrašena vatrometom. Svi će najpre primetiti kako torta izgleda i kako je dekorisana. Međutim, ukus svadbene torte bi takođe trebalo da bude upečatljiv.

torte, svadbene torte, ideje, svadbe, venčanja, rođendani, elegancija, ukrašavanjea
svadbe, venčanja, proslave, rođendani, slikanje, snimanje, fotografije

FOTOGRAFIJE NA VENČANJU: ODABERITE SVOJ STIL

Akcenat više nije na standardnom reporterskom beleženju celog protokola, već na spontanosti, spretno uhvaćenim trenucima radosti, bliskosti, na ličnom, intimnom, na onom što taj par i njegove trenutke čini posebnim. Naravno, dobar fotograf će uvek sugerisati šta i na koji način treba uraditi.