svadbe-i-venčanja003

MEKSIKO

 U Meksiku, destinaciji obeleženoj kontrastima i raznolikošću, pronaći ćete mnoštvo različitih mogućnosti za medeni mesec.Nepregledne pustinje, ugašeni vulkani sa snežnim vrhovima, antičke ruševine, moderni megalopolisi, mali kolonijalni gradovi u kojima kao da je vreme stalo, sređeni resorti, peščane plaže, egzotična i bujna flora i fauna…

ZLATNI PRAG- SAVRŠENA DESTINACIJA ZA MLADENCE

Od srednjeg veka govorilo se da je Prag najlepši grad na svetu. Zašto i danas privlači turiste, saznaćete ako se prošetate Zlatnom ulicom, obiđete najveći dvorac na svetu, provozate se brodićem po Vltavi i popijete čuveno češko pivo u nekoj od brojnih pivnica.

svadbe-i-venčanja006

svadbe-i-venčanja005

JAMAJKA SAVRŠENO MESTO ZA VAŠ MEDENI MESEC

Sigurno vam je posle svih obaveza oko venčanja potreban odmor. Kako vam zvuči more, plaža i uživanje? Ako ste planirali medeni mesec, onda je Vaš pravi izbor Jamajka. Ova zemlja će vam omogućiti da se odmorite sa partnerom i povratite svu energiju.

MEDENI MESEC: KAKO DA DODATNO UZBURKATE STRASTI

 Evo kako da se opustite i napravite još topliju atmosferu na bračnom putovanju.Ne sumnjamo da će vam medeni mesec proći u romantičnim trenucima, poljupcima i nežnim dodirima. Zato Vam savetujemo kako da dodatno podgrejete strasti.

svadbe-i-venčanja-001

svadbe-i-venčanja0013

ISLANIRAJTE MEDENI MESEC U PARIZU

 Planirate romantično putovanje u Pariz? Evo nekoliko korisnih saveta kako da ono bude nezaboravno! Malo šta je romantičnije od medenog meseca u Parizu. Ko ne bi rekao „oui!“ gradu velelepne arhitekture, mestu ispunjenom prijatnim kafićima, poznatim svetskim buticima, džez klubovima, galerijama i muzejima.

IZABERITE SAVRŠENU LOKACIJU ZA MEDENI MESEC

Planiranje medenog meseca može biti naporno, ali s obzirom da se radi o jedinstvenom događaju i putovaju koje ćete zauvek pamtiti valja uložiti malo truda.Evo saveta koji će vam pomoći da izaberete savršenu destinaciju za medeni mesec.

svadbe-i-venčanja00123

svadbe_i_venčanja001

NAJBOLJE JESENJE DESTINACIJE ZA MEDENI MESEC

Veliki broj venčanja dešava se u jesen. Pored toga što je jesen idealan period za venčanja savršen je i za bračna putovanja. Kišni dani, vetar, sve je to razlog da se pobegne na neku prelepu, opuštajuću destinaciju za venčanje. Medeni mesec je zapravo uvod u bračni život. Nakon venčanja upustite se u nezaboravnu i romantičnu avanturu sa svojim partnerom.

MEDENI MESEC U RIMU JER RIM JE LJUBAV

 Rim je ljubav. Večni grad. Svi putevi vode u Rim.Šetajući Rimom osetićete istoriju, tradiciju, velegrad, duh romantične Italije… a najviše ćete osetiti želju da se u Rim ponovo vratite. On nije samo prestonica Italije, on je prestonica evropske istorije i kulture.

svadbe-i-venčanja-rim1